Switch Alexis

Mijn naam is Alexis, een mid-twintiger met inmiddels meer dan zes jaar ervaring in kink. Met mijn kleine postuur, korte haar en schalkse lach lijk ik een behoorlijke tomboy, maar vergis je niet: achter mijn speelse houding schuilt een sensuele verleidster. De klappen van de zweep afgewisseld met zoete strelingen spreken van een reis waarin je dieper en dieper het donkere woud in wordt gevoerd...

BDSM betekent voor mij macht en overgave, pijn en genot, tease and denial, en als switch ben ik bedreven in beide kanten van dit spel. Ik houd van de diepe emoties die het oproept, de intensiteit van de verbinding die we samen aangaan. Tegelijkertijd kan het enorm licht zijn, bevrijdend, een uitstap naar een wereld van plezier. Ik lach graag en veel tijdens onze tijd samen: lachen van de pret, lachen om jouw pijn, of om de mijne, lieflijk glimlachen terwijl ik gemene dingen tegen je zeg, of lachen omdat ik trots op je ben.

Tijdens onze tijd samen is er van alles mogelijk. Er zijn veel dingen die ik graag doe, en weinig dingen die een harde grens zijn. Als (sadistische) Dominante speel ik graag met pijn, vernedering, machteloosheid, bondage, anaal, kaarsvet, feminisation, foot worship en golden showers. Als submissive houd ik o.a. van spankings, gehoorzaamheid, rollenspellen, vernedering en petplay.

Maar ook daarbuiten is er veel wat ik graag met je zou doen. Mocht je een specifieke fantasie hebben, stuur me dan vooral een mail zodat we kunnen zien wat er mogelijk is! Ik speel met mensen van alle genders, en ook met koppels.

Mijn belangrijkste harde grenzen zijn penetratie ontvangen, bloodplay en scat. Verder vind ik het erg leuk om door je geknoopt te worden, maar wegens de gevoelige natuur van bondage is dit pas een optie nadat we elkaar wat beter hebben leren kennen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel voor het maken van een afspraak de studio op 010 4800400.